Ергономична раница HANA

hana-baby-carriers

HanaBaby  е английска марка с локално производство, които предлагат от скоро продуктите си и на българския пазар. Може да намерите еластични слингове от бамбук и памук или чист памук, както и ергономични раници от органичен памук в Ergowearing.com . Марката се отличава с добро качество и конкуретни цени.

Имахме удоволствието да използваме еластичния слинг с бамбук на Hana и останахме впечатлени от мекотата на плата. 48% бамбук , 48% памук и 4% еластант са в състава му.Слингът има добра еластичност, сравнително тънък и лек материал, но въпреки това е добре поддържащ.

Бамбукът е мек, антибактериален и хипоалергенен материал, които има и естесвена  UV защина. Бамбуковият плат е до три пъти по-дишаща материа от памукът, което го прави идеалната материа за трипластовите връзвания с еластичен слинг.

21584130_10155137342752779_18166258_o

Друг продукт на марката е ергономичната раница  Hana, която е със свиваем панел на ширина и височина. На ширина има 3 степени като в най-разпънатия си вариант платката достига 35 см. Оразмеряването на панела на ширина става посредством тик-так копчета.3IMG_2238

Във височина се регулира с ремъци, закачени към презрамките между 28 и 32 см. Има качулка, която може да се разкача, както и преден джоб на панелът.

Презрамките от своя страна са с достатъчно дълга и средно дебела подплътена част, широки са 6 см. Могат да се поставят успоредно и кръстосано.

2IMG_2240

4IMG_2205

Изпробвахме я с деца на различна възраст, височина и килограми и наистина пасваше на всички. Удобна е за майки с тесни рамене,заради недебелите презрамки, но и за майки с по-едра структура.

Поносихме се корем в корем и на гръб и ми беше удобно  и доста лесно за манипулиране. Като всички стандартни размери раници побира и дете над 80 см.

5IMG_2234

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s